Uw garage in Almere


Goede communicatie, eerlijke prijzen

Onze diensten

 • Olie service
  Met de juiste motorolie levert uw motor onder alle omstandigheden de beste prestaties. Als je…
 • Winter banden
  Een winterband is een band die onder winterse omstandigheden meer grip op de weg heeft…
 • banden check
  De diepte van het profiel is de beste indicatie of uw banden aan vervanging toe…
 • Je auto altijd schoon terug
  Bij ons is het service om de auto na onderhoud netjes en schoon af te…
 • Pedalen check
  De pedalen van uw auto moeten in goede conditie zijn, om zo ongelukken en dergelijke…
 • Volledige auto check
  Bij een volledige autocheck word uw hele auto door ons gecontroleerd op fouten. Van alles…

Service van hoog kwaliteit

Een autobedrijf moet voldoen aan strikte kwaliteitseisen. Zo zijn alle medewerkers verplicht om trainingen te volgen in techniek en kwaliteitsbeheer. Dus ook als u een splinternieuwe auto hebt, weten onze monteurs precies hoe ze een reparatie of onderhoudsbeurt moeten uitvoeren.

 • Goed onderhoud aan uw auto is van groot belang!
  Auto onderhoud. Regelmatig auto-onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor meer rijplezier en het vermindert de kans op onnodige reparatiekosten. Want een goed onderhoud is veilig en betrouwbaar, ook bij extreme weersomstandigheden. Wie zijn voertuig op gezette tijden laat onderhouden, zal er langer van kunnen genieten.   Auto onderhoud - Kleine en grote beurt. Bij een kleine beurt worden alle essentiĆ«le punten zoals het peil van de vloeistoffen, de remmen, verlichting en de autobanden nagekeken en de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote beurt wordt eigenlijk het gehele voertuig nagekeken. Denk aan olie- en luchtfilters, airco, remblokken, dynamo, schokdempers, uitlaat etc. Spreek met de garage af dat je gebeld wilt worden, indien er iets duurs vervangen moet worden. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.
  lees meer...
 • Olie service
  Olie service Met de juiste motorolie levert uw motor onder alle omstandigheden de beste prestaties. Als je motorolie vervuild raakt of op is kan dat niet goed zijn voor uw brandstof verbruik. Er kan zelfs schade ontstaan aan uw motor! Daarom is het handig om zelf om de zoveel tijd uw oliepijl te checken. Kies voor gemak en de zekerheid dat uw motor altijd op tijd over de juiste hoeveelheid en kwaliteit motorolie beschikt door hem bij ons langs te brengen.
  lees meer...
 • Winter banden
  Winter banden Een winterband is een band die onder winterse omstandigheden meer grip op de weg heeft dan een zomerband. Winterbanden zijn gemaakt van een zachter rubber en heeft een ander profiel, er zitten meer groeven in winterbanden dan in zomerbanden. Een winterband bevat daarnaast ook lamellen die open en dicht gaan waardoor de modder en/of sneeuw uit de groeven wordt gehaald. De verschillen tussen een zomerband en een winterband zijn aanzienlijk groter geworden de afgelopen jaren en daarom worden winterbanden steeds belangrijker. Door het grovere profiel heeft de band veel meer grip dan een zomerband. Een zomerband heeft geen lamellen, daardoor zal er sneeuw tussen de groeven blijven zitten en zal de band erg glad worden. Een winterband heeft naast lamellen ook een kortere remweg bij een nat of besneeuwd wegdek dan zomerbanden. Winter- en zomerbanden combineren kan gladde wegomstandigheden nog gevaarlijker maken en kan een impact hebben op de handling van uw voertuig, zeker als de banden verschillende profielen en prestatiekenmerken hebben. Voor een veilige rijervaring moet u ervoor zorgen dat al uw…
  lees meer...
 • Banden check
  Banden check Iedere auto heeft vier wielen met op ieder wiel een band. Het hebben van de juiste bandenmaat is cruciaal voor de verkeersveiligheid, weten of de juiste bandenmaat op de velg zit kan door de bandenmaat opzoeken via het kenteken. Naast de juiste bandenmaat zijn ook eigenschappen van de band van groot belang voor het rijgedrag van de auto. Het rijgedrag wordt, bij juiste maat en bandenspanning, voornamelijk bepaald door het profiel en de hardheid/zachtheid van het rubber. Gezien de grote invloed van de banden op de verkeersveiligheid heeft de overheid een minimum profieldiepte vastgelegd. Deze diepte is vastgesteld op 1,6 millimeter, het is echter verstandig ruim voor het bereiken van deze ondergrens de banden te vervangen. Tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt gekeken of de auto nog voldoende profiel heeft.
  lees meer...
 • Je auto altijd schoon terug
  Gratis wasbeurt Uw auto wordt standaard voorzien van een wasbeurt, zodat uw auto er na herstel weer keurig uitziet. Vanzelfsprekend leggen we ook uit wat we hebben gerepareerd.
  lees meer...
 • Pedalen check
  Pedalen check De pedalen van uw auto moeten in goede conditie zijn, om zo ongelukken en dergelijke te voorkomen. Wij checken uw pedalen of deze nog naar behoren werken. Denk hierbij aan een test om te kijken of het rempedaal nog genoeg kracht terug geeft, of dat het gaspedaal goed reageert op de kracht die er op uit wordt geoefend.
  lees meer...

Beste garage van Almere


U kunt bij Brian's Carshop terecht voor een reparatie, onderhoud of APK keuring. Maar ook een ingewikkeld technisch probleem lossen we graag voor u op. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto elektronica. In combinatie met de kennis van de Brian's Carshop monteurs is uw ingewikkelde probleem een uitdaging om snel en vakkundig te verhelpen.

Onze kwaliteiten

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Brian's Car Shop: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud.

 • Autoreparatie

  Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij…

 • Auto onderhoud

  Bij Brian's Car Shop is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt…

 • Storingsdiagnose

  Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Ga in dat geval eens langs bij…

Wij staan altijd klaar voor de klant

Van olieverversen tot grote beurt en apk. De werkplaats is uitgerust met alle benodigde apparatuur hiervoor tot uitlees/diagnose computer aan toe. Mocht het toch teveel of te merk specialistisch worden, hebben wij in onze klanten kring voldoende uitwijkmogelijkheden om eventueel met andere specialismen de storingen op te lossen. Uiteraard geldt ook hiervoor dat alles in overleg met de klant gaat en er geen verrassingen achteraf zullen zijn.

06-21514451 brianscarshop@gmail.com